Rida fort som f….

IMG_20180916_171956.jpgIdag blev det första lite mer ansträngande passet efter vaccinering med Gemeaux. Igår blev det ett lättare dressyrpass i skritt och trav med mkt halter och övergångar och ja när man håller sig till de gångarterna är han som vilken dock kanske ngt (oborstad) 4 åring utbildningsmässigt om vi snackar ridhäst.

Idag var det mer hopp och lek. Det var svårt förra gången att få honom att galoppera i båda galopperna men idag funkade det och det blev 2 i vardera galopp och när han väl kom i höger galopp blev det diverse blandade småhopp och något bocksprång av bara farten men av ren lycka som det kändes. Otroligt vad mkt bättre ordning det blivit på kroppen sen jag börjat rida.

En vacker dag ska jag berätta mer om Gemeaux eller ”elefantungen” som han också blivit kallad för men det får bli vid ett senare tillfälle. 😊

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.