Fantastiska märrar

Det var längesedan jag sett så mycket dressyr som nu under VM och vilken besvikelse att det inte blev någon Kurfinal.😟

Det jag slogs av under den dressyr som visades var vilka fantastiska ston som vi fick se…. och inte bara ett utan flera.

De senaste åren har jag faktiskt inte hängt med så mkt,tappade liksom lite intresset att titta men tittade en del i fjol på EM och jag tyckte att Cosmo och Sönke hade en helt magisk kur och hade verkligen sett framemot att få se Kurfinalen i år så det känns trist att det blev som det blev.

Så härligt det var att höra ryttarna prata om sina hästar med så mycket ödmjukhet och kärlek.

Åh vilka ston som var med,vilken energi de hade och vilket samspel mellan ryttare och häst man fick se. I dressyr har det alltid så länge jag kan komma ihåg varit mycket hingstar och för den delen också valacker med några ston då och då.

För min del har det också varit mycket valacker när man tävlade men av mina tävlingshästar i dressyr så minns jag ändå 3 ston som alla hade så mycket energi, var otroligt coola och gav en helt otrolig känsla när man hade dem på sin sida, men om man inte hade det, då var det däremot ingen lek.😫

Vi har två ston i vårt stall nu och de är verkligen personligheter men så otroligt coola och med gott självförtroende.

Hur många gånger har man inte hört:

Jag gillar inte ston, eller jag gillar inte skimlar eller för den delen fuxar,skäckar ,lutfiskfärgade eller vad det nu kan vara. En sak har jag iallafall alltid försökt hålla fast vid och det är att en bra häst är en bra häst och den har egentligen varken färg eller kön 😋

På bilden har vi Bally, ett sto som jag fick tävla under en period och hon var ett riktigt energiknippe och som älskade travökningar, det var bara att styra in på diagonalen och sen hänga med….

 

 

FB_IMG_1536997021695

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.