Tacksamhet

Det var tanken som slog mig idag när jag var ute på en långtur med Gemeaux.

Tacksam över att ha sådana här fina omgivningar att rida i, det finns så vackra vyer så nära, jag tror ibland inte folk fattar hur privilegierad de är som har allt det här vackra så nära inpå ” knuten” i princip.

Jag är också mycket tacksam över att Gemeaux blivit en sån härlig och fin kompis som man kan ut med i skog och mark. Jag har ju haft en del ridhästar som det nästan varit med livet som insats när man ridit ut , och hur kul är det?

Så här på em denna lördag har man hela anläggningen och skogen för sig själv, de flesta är ju nere på Solvalla då det är Kriteriehelg med både auktioner,V 75 och imorgon söndag, årets största lopp för treåringar.

Passade på att rida Trollstigen idag och Gemeaux tyckte det var mycket spännande att ge sig ut på nya äventyr.

Jättebra träning för honom också då det är kuperat och man måste hålla koll på benen, han fick fria händer att ta sig fram på egen hand och ”strulben” satte inte en fot fel därute men snubblade det första han gjorde när vi kom ut på slätmarken tillbaka på träningsbanan.😊

Som pricken över i:ett började det regna precis när jag red in på gårdsplanen vid stallet. Perfekt tajming. Sen fick han prova den nya massagen och otroligt vilken gensvar det ger, det här kommer verkligen bli spännande 😊 .

Längs Trollstigen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.