Veckobokslut

Ytterligare en vecka att lägga till handlingarna. Det har varit en del kalla mornar den här senaste veckan och det känns ju sådär…. samtidigt som det är oundvikligt.😒

Hästarna har jobbat på bra denna vecka, Tekna går lite varierad träning just nu, har grymt mycket energi och som det verkar så är det en riktig arbetsmyra.

Desideria har gått sina vanliga pass och humöret har verkligen stigit denna vecka på henne och hon fick gå ett rejälare jobb idag och det verkade bra så det blir anmälning imorrn.

Gemeaux har gått rejält med i veckan men bara ridträning och det kändes i dagens intervaller som att han gått framåt, var riktigt på hugget.

På bilden kan ni se en riktig högoddsare, man skulle nog kunna ge mig titeln Svensk mästare i att döda krukväxter men har ju lyckats hålla en krukväxt vid liv som jag fått av mamma som kommer av skott från en blomma vi hade i Nolby,så fick faktiskt en idé om att införskaffa lite växter nu när vi håller på att ”piffa” till lite hemma.

Det blev några Lucky bamboos, tycker de ser lite skojiga ut och har läst att enligt Feng Shui så ska de dra till sig lycka och välstånd och det är ju aldrig fel 😊.

Har en del nya idéer om saker jag vill skriva om den kommande veckan ,så den som hänger med får se…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.