Tro,hopp och häst

Idag har vi haft besök av Ulrika från Kungsborgs Gårds Smedja och Desideria fick sig en fysioterapi genomgång vilket var välbehövligt och hon är numera väldigt snäll, om man jämför med den där ganska ”arga donnan” som hon var som tvååring, på senare tif är det oftast andra hästar som får henne att ”grina” upp sig .

Det var många nya hästar idag och jag som varit med ett tag och sett en del tycker det är så roligt att vara med och titta, man lär sig alltid något nytt.

En annan sak som också är så härlig att se är att ägarna kommer ju naturligtvis med hästen för det är något problem och ofta, vilket jag känner igen av egen erfarenhet har man provat ganska mycket och inte sällan kan det vara så att man känner sig lite uppgiven,man har slut på idéer.

Det är just det skiftet från en lätt uppgivenhet hos ägaren till att se en gnista av hopp tändas i deras ögon som är så häftigt att se och att se en häst som kan vara irriterad över något när Ulrika börjar, skiftar om helt och får en mild blick och ett förnöjt uttryck när hon är klar.

Att se detta ger en känsla av obeskrivlig värme och det gör en verklig lycklig att se den omtanke och kärlek som dessa människor hyser för sina hästar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.