Vikten av skritt

Tiden går fort trots vi går mot mörkare tider. Gemeaux fick sitt sedvanliga dressyrpass i tisdags med mycket skritt och flytta bogar. Han har utvecklats… Hittade lite egen bärighet i traven och var betydligt lättare i sin framdel och det kändes att ryggen börjat komma upp och en helt annan sving, mycket roligt.

Igår gick Gemeaux galoppintervaller och checkade av med pulsmätare och det verkar bra så här långt.

Idag blev det två långa skrittpass för såväl Desideria som Tekna och den sistnämnde var också den som hade mest invändningar på att hon måste gå på hemvägen… förstod att det skulle vara så och det var lite av poängen, det är viktigt att de kan gå avspänt utan hets, har haft tillräckligt med heta och jobbiga hästar både rid och kör så det är jag noga med.

Såg precis trav från Gävle där Viktor Barsk vann Gävles amatörseriefinal så vi säger stort grattis till Lars-Åke och Viktor. 🏆

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.