Boktips

Tänkte bjuda på en riktig gammal goding ur bokhyllan.

Den handlar om Marlo Morgan som under fyra månader vandrar genom vildmarken med en stam av isolerade och nomadiserande aboriginer. Hon får utstå mängder av prövningar och får ta del av deras sätt att leva

”Berättelsen om en modig kvinna som vandrade med aboriginerna och fick del av en urgammal stams underbara hemligheter och kunskaper om sådant som vi alla i vårt moderna samhälle behöver lära oss- att åter komma i kontakt med naturen, att lita och tro på vår intuition och våra inneboende kunskaper.”

Elisabeth Kuhler- Ross

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.