Inspiration

Nu börjar en tid på året som är tuff för många. Det blir både kallare och mörkare även om de senaste dagarna här varit ljumma och fina så vet vi ju ändå vad som komma skall, snart dags att ställa om klockan till vintertid och dagarna bli kortare.

Då kan man behöva något som inspirerar en, jag gillar att läsa gärna självbiografier eller berättelser om människor som övervunnit svårigheter och lyckats med vad de företagit sig. Det är så oändligt mycket mer upplyftande för trots allt så matas vi dagligen med mycket negativt upp nyheter och i media.

Ibland kan man hitta inspirerande saker på ställen där man kanske inte väntat sig detta och här kommer en av mina favoriter.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.