Titta på ”Håkan Hellström – Bara dårar rusar in & Nu kan du få mig så lätt” på YouTube

Nu börjar en tid på året som är tuff för många. Det blir både kallare och mörkare även om de senaste dagarna här varit ljumma och fina så vet vi ju ändå vad som komma skall, snart dags att ställa om klockan till vintertid och dagarna bli kortare.

Då kan man behöva något som inspirerar en, jag gillar att läsa gärna självbiografier eller berättelser om människor som övervunnit svårigheter och lyckats med vad de företagit sig. Jag tycker det är viktigt att fylla på sitt sinne med upplyftande saker för vi matas dagligen med mycket negativt genom nyheter och annan media.

Ibland kan man hitta inspirerande saker på ställen där man kanske inte väntat sig detta och därför har jag tagit med ovanstående klipp med Håkan Hellström.

Det är så skönt att se och höra människor som inte låter sig tryckas ned av omgivningens jantelag.

Jag säger som Håkan ” Håll fast vid drömmen även om den kanske inte är realistisk och även om den inte går att uppfylla, för det är just en sådan dröm som gör att du håller hakan lite högre i tillvaron.”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.