Nytt och spännande…

Idag så kom den äntligen, så nu har man något nytt att fördjupa sig i framöver, har bara hunnit glutta lite som hastigast ännu, men detta intresserar mig mycket.

Desideria och jag var på en riktig långpromenad i morse och det roliga är att hon kan ju vara pigg att sätta igång och trava när man kommer upp på rakbanan eller om det kommer en annan häst men det är precis som hon vet de dagar det är lång skrittur som gäller, sjukt avslappnad och nöjd att bara gå framför vagnen precis som hon vet vad jag tänkt redan.

Kom att tänka på en grej faktiskt idag när jag läste lite om Carl Hesters clinic där han sagt något i stil med att förbättra traven gör man inte genom att trava utan genom att galoppera, det är ju ett talesätt man hört många gånger när man hållit på med dressyr och jag tänkte så sent som förra veckan att det är ju ett uttryck som stämmer bra vid arbetet i dressyr men jag tänkte också att lite komiskt är det ju ändå att jag i två månaders tid faktiskt arbetat Gemeaux som är en häst som ska trava egentligen men som behövt galoppera både för att spara vissa kroppsdelar men också för att utveckla andra delar och framförallt bygga upp styrka och bli rappare i sina rörelser.

Ska bli intressant att se vad det gjort för honom som travhäst😊

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.