Roligt att se!

Hade turen idag att mamma kom och tittade när jag red Gemeaux och tog lite bilder och det är så roligt att se, det ger en bra helhetsbild då man både har känslan men även hur det ser ut. Dessutom har man lite bilder sen tidigare att jämföra med.

Han kändes faktiskt bra idag trots att

han gått lite tuffare i intervallerna den senaste tiden.

Höger varv brukar alltid vara krångligt för travarna och de brukar vara svåra att böja utan att de faller in då man får ha dem svagt felställda för att de ska hålla sig på spåret och precis så var det i början men nu kan han gå både med ställning och böjning och hålla sig på spåret.

Han har ju lärt dig att flytta sig för skänkeln så rider mycket skänkelvikningar och flytta bogar och det har gjort resultat. Det är kanon också för att få honom att starta igång i trav på rätt sätt, flytta några steg och sen komma i gång i trav utan att han hamnar i framvikt och hänger sig på bettet.

På bilderna syns det också att det går att variera formen, han gör det bra 😊

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.