Täckesinventering

Jag tycker det är likadant varje höst när det är dags att klä på sig själv mer, vart är alla vantar,underställ osv som jag hade förra vintern? För att inte tala om täckesfronten, funderade häromdagen vart alla Gemeauxs täcken tagit vägen när jag kom på att eftersom Gemeaux behandlade täcken på samma sätt ifjol som en dokumentförstörare behandlar en pappersbunt så var det helt sonika så att hans täcken helt enkelt tog slut, det var inte mycket kvar av dem efter det att vintersäsongen var över.

Tekna är lite för liten för de täcken som finns och hon har ju på nordsvenskt vis redan anlagt en ganska tät ”plyschpyjamas” .

Desideria är ännu väldigt korthårig och vill gärna fortsätta att ha henne så eftersom vi ännu är ute och tävlar.

Så det blir till att införskaffa lite nytt och har passat på i samma veva att fylla på vår webbshop med täcken, än så länge har jag bara lagt ut Bucastäcken men det blir lite andra märken också framöver.

https://euphoriasweden.se/hasttacken/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.