Lycka på påse !

Bästa tisdagen på länge… Premiär för lussekatter, det absolut bästa jag vet, har ingen aning om varför egentligen men det blir iallafall värre med åren. Men är ju suveränt att man kan bli på så bra humör för något så simpelt. 😊

En som inte var på humör idag, eller ja humör för att springa fint och gymnasticera sig var Gemeaux, han hade en helt annan plan på agendan,sjukt pigg och ville mest springa järnet antingen med huvudet i backen eller som stjärnkikare, jag var inte helt överens med honom om detta och försökte med mkt övergångar och igångsättningar få honom på andra tankar då blev han mest bara förbannad och tyckte att nu får det vara nog och försökte bli av med med mig i något slags mellandels hopp av sällan skådat slag. Sen kunde han dock trava i någorlunda ordning så då kände jag att det är nog ungefär så långt vi kommer idag.

Så den annars till synes ngt menlösa gossen har tuffat till sig, skulle tro att den tuffare träningen och den ökade foderstaten har fått fart på humöret en del,han har fått lite attityd. I hans fall borde det vara ett fall framåt. Det måste finnas lite ”spirit” om det ska bli något. I vilket fall ska det bli intressant att se hur det blir framöver.

Tekna har också fått steppa upp träningen ngt och det verkar bara bra för hon har av naturen mycket energi, hon kan göra någon slags caprioler samtidigt som hon går bredvid en på väg in från hagen när hon är på g. 🏇

Desideria jobbar på som vanligt ,varvar motionskörning med intervaller och långa skrittpass.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.