En vacker,snäll och genomklok och lagom tjock man i sina bästa år!

För att referera till tidigare inlägg om hästens personlighet, Gemeaux är ju klockrent Världens bästa Karlsson. Igår var han ju inte så samarbetsvillig men någonstans kändes det som att det var kaxighet av att han var var lite väl på g och att det är dags att testa av honom lite mer.

Han gick för vagn idag, ett rejält intervalljobb tillsammans med Desideria som ändå är i tävlingsform och har startat kontinuerligt. Vi tänkte att vi får väl se hur bra han hänger med och hur länge .

Inge tjafs, travade fint , behöll spänsten,andades bra och låg som en rem i backen i intervall efter intervall och innan det var färdigt så hade han klarat av lika mycket som Desideria och var fortfarande fin på vägen hem och tog en liten rusch nere på rakbanan.

Kusken dvs jag var så positivt överraskad så jag trodde jag skulle ramla ur vagnen. Det ska bli intressant att se imorgon hur han tagit dagens arbete.

Desideria såg fin ut från sidan och hon fick börja dagen idag med ett ”bodywork” pass. Mjuk massage kombinerat med olika rörelser för att släppa på spänningar i muskler.

Imorgon får det bli lite bodywork för Gemeaux, så får man se hur han känns efter dagens övning.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.