Nyutkommet …

Såg reklam för denna idag och det verkar intressant.

” I boken Nära samspel med hästar får läsaren träffa sexton av de allra främsta svenska mästarna inom de fyra disciplinerna hoppning, dressyr, trav och galopp, däribland Peder Fredricson, Tinne Vilhelmson Silfvén, Stig H Johansson och Per-Anders Gråberg. I spännande samtal delar Sveriges hästelit generöst med sig av sina tankar om och erfarenheter av hur man lyssnar på sin häst, hur man gör sig förstådd och om vikten av att ta hänsyn till varje hästs unika behov. När den finstämda kommunikationen är fulländad upplever mästarna sig som ett med sina hästar.

En ömsesidig tillit och respekt är en förutsättning för att tävlingskompanjonen med glädje ska vilja utföra det som ryttaren, kusken eller jockeyn ber om. Viktigast av alla resultat är känslan av gemensam stolthet och lycka.”

Detta känns ju väldigt spännande att få ta del av och såg att boken finns på Adlibris.

För övrigt har det varit en bra dag, Gemeaux var iallafall grymt pigg imorse, svansen upp och halsen krökt i en fin båge på väg ut till walkern i morse och sen körde vi en body work och tyckte han själv visade bättre idag vad han behövde hjälp med annars är han en sån som gärna biter ihop.

Jappen ligger som vanligt och vräker sig här på kvällskvisten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.