Rasslande fart!

Denna vecka har gått sjukt fort tycker jag,kan vara för man har haft en del att göra och då känns de som det mesta går i ett flygande fläng.

Jag tycker iallafall det är bra att det blev plusgrader igen så att det är ett bra underlag ett tag till även om regnet gjort att på vissa ställen är det bottenlöst men där jag brukar rida galoppintervaller var det ganska perfekt idag, Gemeaux fick några dagar ledigt och igår körde jag en motionsrunda och idag blev det galoppintervaller i backe.

De där dagarna han fått för återhämtning verkade ha gjort susen, var superpigg och väldigt rapp i steget, han har verkligen gått framåt. Hoppas bara det kan vara lite hyggligt väder framöver om man ska åka till banan.

Den lilla svarta dvs Teckna fick gå med tryckvagn idag och hon brukar vara lat till en början när man far bortåt för att sedan förvandlas till en liten raket när hon vet vägen vänder hem över. Idag var hon dock pigg redan från början och ett mycket bättre drag i henne redan i backarna bortöver.

Så jag känner mig nöjd, det verkar som det går framåt.😊

Tog med en bild av livsnjutaren Jappen, katter de kan verkligen koppla av. 😊

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.