Inte bästa dagen på jobbet

Jag kände mig pigg imorse och såg framemot dagen då Desideria varit fin efter sista starten, hon var jättefin i värmningen idag men hade tyvärr galoppsskorna på sig i loppet och hoppade direkt i starten.

Kändes mest som att det är sånt som händer och jag tar med mig att hästen innan detta kändes bättre än någonsin förr, för trots allt är det det jag mest jobbar med när det gäller henne, träning så klart och kroppsunderhåll, bodywork.

Just bodywork är ju galet effektivt och på köpet får man en helt ny dimension i förhållandet till sin häst.😊 Min tanke är att försöka få upp en som är certifierad i Mastersons Method som kan ha kurs häruppe.

Det var den dagen det och imorrn blir det nya äventyr …

Desideria idag innan värmning… Ser hetsig ut eller hur…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.