Dagar av grått…

De sista dagarna måste jag säga varit mörka och gråa och framförallt dimmiga, men det är ju november så vad kan man vänta sig…

Leriga hagar ,överjordiskt dyngiga hästar och ja det mesta känns skitigt,lerigt eller blött och även om det inte känns, så går faktiskt tiden lika fort som det gör under trevligare förhållanden även om det inte verkar så.

Idag blev det en motionsrunda med fröken Desideria, det var ungefär som att ratta runt ett lågt flygande plan. Oerhört pigg och det verkade spritta i hela kroppen av ren och skär glädje så hennes humör har då rakt inte påverkats av den senaste tidens gråtrista dagar. Ett sant lyckopiller för tränaren kan jag lova.😊

Kände mig nöjd imorse när jag gick ut med Tekna i hagen , verkade lugn och hon fick ett ordentligt träningspass igår så tänkte att de verkade ha tagit bra, eller hur …på eftermiddagen när hon skulle in var de caprioler och blandade småhopp mest hela vägen, sjukt mycket energi i den lilla hästen.

Gemeaux fick en bodywork idag och äntligen var det lättare att få honom att släppa på spänningar, stort genombrott då han på något vis hållit emot och inte vågat släppa efter och visat vad han behöver hjälp med.

Idag började han till och med själv att göra olika stretcher när vi hållit på ett tag, han hade också ett långt gäspmaraton så det kändes som det hände en hel del.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.