Det börjar dra ihop sig..

mot Jul. I år har vi skaffat en sån där lagom liten vit julgran, till Jappens stora förtjusning. Det tog dock några dagar innan han kom på att man kan ha rätt skoj med en julgran och dess kulörta kulor, nu smyger han bakom gardinen och gör utfall emellanåt mot nedre delen av granen och sen blir det race men någon av kulorna, vilka man kan hitta lite här och där i huset.

Det blir rätt tråkigt till och med att vara katt på vintern det märks och en av favoritsysselsättningarna numera är att stjäla Tops ur lådan i badrummet, Tops är tydligen ibland det roligaste man kan tänka sig enligt Jappen.

Det har varit lite kylslaget sista dagarna och det är hårt i backen överallt. Sista dagen det var mjukt och fint i början av veckan lyckades jag iaf köra ordentliga pass med samtliga, Desideria höll på att krypa ur skinnet , Tekna övade på något som liknar kadenstrav, när det skulle skrittas, den enda som behållit fattningen någorlunda är Gemeaux. Man får vara lite kreativ just nu vad det gäller träning och tur det finns breda vägar på träningsslingan, igår blev det lösgörande skrittserpentiner med vagn.

Ja man kan inte annat än att hoppas att det kommer snö snart istället för det här tramset.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.