Seg,segare,segast

Lite trött idag eller snarare seg, det blev en lång dag igår på Bergsåker med inget vidare flyt heller, Desideria galopperade redan i starten och så var den dagen förstörd. Det var synd för hon har verkat vara i bra form annars.

Tyckte hon sprang lite väl högt med skallen och då hittar man inget dragläge, jämförelsevis i ridning , känslan av att de inte är framför skänkeln. Ska börja med att kolla munnen igen för den har ju spökat lite till och från under året. Hon är väldigt känslig i munnen och vi har alltid bara använt de snällaste betten för det är ibland svårt att få henne att ta stöd.

Så vi får börja i den änden , med munnen sen kanske man ska prova ett Novabett.

Kunde inte låta bli att le för mig själv när jag fixade bland lite gamla papper idag och detta urklipp dök upp så lämpligt, synkronicitet. Just denna Calerva är mormors mormor till Desideria.

Igår gick Tekna en tryckvagnstur och hon brukar ju kunna bli pigg när man kör ensam och igår fick vi sällskap av två till och hon blev ganska så frän, det verkar som hon håller på att vakna till mer och mer även i körningen.

Sen måste jag dela med mig av en sak som jag läste om nyss, ett citat av Michelangelo:

”Den stora faran är inte att vi har för höga förhoppningar och inte når dem, faran är att de är för låga och att vi gör det”.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.