Dan före dopparedan đŸŽ„

Idag var det bara en sĂ„n dĂ€r perfekt morgon, lagomt kallt, lagomt mycket snö. Var ut en tur med Desideria och passade pĂ„ att köra intervaller och blev faktiskt glad över att hon gjorde exakt likadant idag nĂ€r jag vĂ€nde upp och skulle ivĂ€g som hon gjorde pĂ„ banan i onsdags dvs slĂ€ppte bettet precis i vĂ€ndningen och nĂ€r man kommit runt och hon Ă€r rak och man ska ivĂ€g kröp hon upp med skallen och var vĂ€l lĂ€tt i framdelen, det blir tomt i hĂ€nderna och inget ”draglĂ€ge” framĂ„t, sen blir det hopp och studs och galopp.

Hade inte bytt bett eller för den delen satt dit en martingal för jag ville testa hur det var och det var det svar jag ville ha ,som jag har funderat pÄ efter i onsdags.

Det var med andra ord precis som i vÄras nÀr hon började göra lite sÄ vid backintervallerna, det vi gjorde dÄ var att checka munnen och sen hÀngde vi dit en martingal som hon hade i de första starterna, men sen nÄgonstans pÄ vÀgen rationaliserades den bort.

SĂ„ det blir bara att backa ett steg helt enkelt, har fĂ„tt tid för en muncheck och sedan Ă€r martingalen tillbaka, sĂ„ fĂ„r vi se vad hon tycker om Novabettet, för bett de kan man aldrig fĂ„ för mĂ„nga av.😊

Tekna gick en tur tillsammans med Vicke och Marie ,jag Àr sÄ vÀldigt nöjd med den lilla busan just nu, det Àr en sÄdan hÀrlig hÀst. Det gÄr ju alltid upp och ner med unga hÀstar sÄ jag glÀdjer mig i att det Àr uppÄt just för tillfÀlligt. Toppen ocksÄ med bra sÀllskap, de tycker det Àr mycket roligare dÄ.

Sen hinns det ju alltid med att avhandlas lite filosofiska funderingar som tex varför alla mina djur oavsett art som tex hÀstar och katter blir jÀttar och Maries djur blir smÄvÀxta, sÄvÀl hÀstar som hundar.

UngefĂ€r sĂ„dana vĂ€rldsproblem hinns ocksĂ„ med att avhandlas pĂ„ vĂ„ra turer.😊

Jouni var ut en svÀng med Gemeaux och han var ocksÄ vÀldigt nöjd , sÄ allt som allt en bra dag som avslutas med soffhÀng och ett par bingolotter som Àr betydligt mer inbrottssÀkra( det ska skrapas och rivas av och hÄllas pÄ) Àn sist jag spelade, vilket verkligen Àr ett tag sen.

Dock fuskar jag lite med bingolotto dĂ„ jag multitaskar lite genom att blogga och Ă€ven lĂ€sa ”Ingen lĂ€tt dag” En elitsoldats sjĂ€lvbiografi av Mark Owen, fick lite inspiration nĂ€r jag sĂ„g Skavlan i höstas , avsnittet dĂ€r Peder Fredricson var med och berĂ€ttade att han fĂ„tt inspiration frĂ„n en bok om Navy Seals och mĂ„ste sĂ€ga att hittills har det varit mycket spĂ€nnande.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats anvÀnder Akismet för att minska skrÀppost. LÀr dig om hur din kommentarsdata bearbetas.