Annandag sol☀️

Julafton tillbringades på Lörudden och väldigt lugnt och behagligt, fick dock besök av IBS-magen och det är ju sådär…. Juldagen var jag så sjukt trött så det blev en dag för vila och avkoppling med läsning. Jag läste ”Ingen lätt dag”och Jouni plöjde genom hela ”Den okände Kimi Räikkönen”.

Konstigt fenomen också att man äter typ hela tiden och dessutom är mer eller mindre hungrig också, konstant. Vi fick en korg med massa gott av mamma & PA så vi har en del att smaska på.

Började också tvivla starkt på stallkatternas förmåga att utföra sin huvudsakliga uppgift nämligen att fånga just råttor / möss.

Hittade nämligen en liten en på juldagen och passade på att först släppa in en av katterna som blev skitskraj när han såg råttan och stack därifrån, jaja tänkte jag och hämtade den lilla honkatten, för honkatter brukar det ju vara fart på när det gäller att ta råttor, Jo tjena även hon drog som en avlöning när hon hörde råttan krafsa.

Vart är världen på väg ? Inte ens katterna gör som de brukar…

Idag på annandagen hann vi med att köra åtminstone Tekna och Desideria innan det det klabbade i för mkt i hovarna. Det verkade bra med dem iallafall och det blev till och med en riktigt solig dag.

Nu tänker jag återgå till läsningen, so long, så länge 😊

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.