Happy feet 👣

Desideria skoddes om igÄr och fick fina fötter inför fredag.

Idag har det varit trÀning pÄ schemat, Desideria fick börja med den obligatoriska turen dagen före tÀvling.

Tekna trÀnades med tryckvagn och kÀndes fortsatt bra, det Àr dags att inleda nÀsta fas i hennes trÀning nu. Gemeaux gick den förlÀngda motionsturen. Han kÀndes riktigt pigg idag.

Alla 3 hĂ€star har sina egna upplĂ€gg och jag tĂ€nkte faktiskt idag att man har verkligen tur att det finns dĂ„ mycket att variera sig pĂ„ dĂ€r hĂ€starna bor nu, det Ă€r guld vĂ€rt. Perfekt ocksĂ„ att alla blev trĂ€nade idag dĂ„ det ska bli 6 grader varmt och regn imorgon usch sĂ€ger jag… det Ă€r iaf omvĂ€xlande. Jag kom osökt att tĂ€nka pĂ„ nĂ„got jag lĂ€ste nyss boken om Kimi RĂ€ikkönen:

”I mitten av nittiotalet började Kimi uppleva Finland som ett avslutat kapitel. Det var dags att se sig om efter nya utmaningar.

Ibland Ă€r det finlĂ€ndska klimatet ett helvete i fyra delar. Vintern Ă€r mild, vĂ„ren kylig,sommaren regnig och pĂ„ hösten slaskar det. Vill man tĂ€vlingsköra en liten bil under molnfri himmel kan man bara göra det nĂ„gra mĂ„nader om Ă„ret.”

Det skulle lika gĂ€rna kunna handla om Sverige. 😀 Tror jag ocksĂ„ ska börja leta efter nya utmaningar om de finns typ i Spanien, Frankrike eller Italien.😁 HĂ€r behöver man bara anmĂ€la till start sĂ„ blir det regnvĂ€der fast det Ă€r mitt i vintern, det var – 16 grader i morse och imorrn ska det bli +6 och regn,helt sjukt.😂. Ser ut som det blir 3e gĂ„ngen gillt för oss, Man var som en halvdrĂ€nkt katt bĂ„de i RĂ€ttvik och pĂ„ BergsĂ„ker under V75 dagen i December.

Ska hĂ„lla utkik och se om jag kan fĂ„ nĂ„gra ”glamourösa” bilder frĂ„n morgondagen.😁

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats anvÀnder Akismet för att minska skrÀppost. LÀr dig om hur din kommentarsdata bearbetas.