Fina pĂ„llar 🐎

IgĂ„r blev det en skrittur med tryckvagn för Desideria. Tur bĂ„de hĂ€star och mĂ€nniskor har broddar nĂ€r man ska vara ute 😊 för igĂ„r var det mycket is. Kanonbra med lite snö idag synd bara nĂ€r det Ă€r klabbigt och fastnar i fötterna och sen glashal is under, höll sjĂ€lv pĂ„ att lĂ€gga en praktvurp nĂ€r jag klev ur bilen pĂ„ förmiddagen. Jag hoppas pĂ„ minusgrader i natt och i morgon bitti, det hade ju varit perfekt.

BÀsta Ulrika frÄn KB Smedjan tittade in hos oss idag och gjorde rutinkoll , det var ett tag sen hon kollade pÄ Desideria och hon har ju bÄde trÀnat hÄrt och tÀvlat pÄ och hon har uppenbarligen klarat det pÄ bÀsta sÀtt trots inte alltför fördelaktiga vÀderförhÄllanden.

Hon Àr i mycket bra författning och det glÀdjer mig oerhört, för jag Àr övertygad om att det Àr Mastersons övningar som hjÀlpt till mycket, hÀsten har blivit sÄ mycket mer harmonisk och nöjd sÄ det Àr en ren fröjd att greja med henne. Det tar mycket tid men det Àr sÄ vÀrt det nÀr det fungerar.

Det stĂ„r ju ocksĂ„ i boken om att genom övningarna stĂ€rks ocksĂ„ bandet mellan hĂ€st och mĂ€nniska och det har det verkligen gjort .😊

Sen blev det Teknas tur för rutinkoll, tyckte det kunde vara lÀge nu dÄ hon bÄde haft perioder dÄ hon vÀxt en del men ocksÄ trÀnat tyngre i perioder.

Med beröm godkÀnt Àven hon , bara 2 punkter och kÀnns ju toppen att höra nÀr man lÀgger mycket vikt hemmavid med friskvÄrden av hÀstarna.

Med andra ord sĂ„ Ă€r det bara att fortsĂ€tta jobba pĂ„….😊 för det gör skillnad. 😊

Lite roligt ocksÄ att Desiderias prestation i fredags blivit lite uppmÀrksammad av vÄr hemmabana BergsÄker.

https://bergsaker.com/helgens-vinnare-2/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats anvÀnder Akismet för att minska skrÀppost. LÀr dig om hur din kommentarsdata bearbetas.