My name is Loka…

Igår tränade samtliga, Desideria var först ut med den vanliga motionsturen som också passar ypperligt inför tävling för henne.

Humöret var det verkligen inget fel på, backarna som hon i det närmaste smög uppför ifjol vid denna tid tar hon numera sig an som värsta amazonkrigarinnan. Riktigt fin😊

Tekna gick med tryckvagn och även hon kändes jättefin, pigg och glad och arbetsvillig. Så bra att lokan passade henne bra så att kan dra på ett bra sätt. Hon är så otroligt positiv och riktigt roligt busig och levnadsglad , ett lyckopiller på 4 ben.

Jag tycker Gemeaux var lite halvseg senast jag körde honom men idag var det snarare tvärtom även om han pga sin storlek har lite längre startsträcka än de andra två. Så allt som allt en bra dag och tacksam över att de känns fina och verkar så glada för det om något ger energi och motivation när det känns som man har roligt tillsammans när man är ute.

I morse körde jag igenom ett yoga/ gymnastik pass med Desideria och det går så smidigt och enkelt nu om jag jämför med när vi började med detta och det är ändå inte så längesedan .

Tanken var att Tekna skulle gå en runda imorgon men det har varit lite illavarslande nyheter om vädret kommande natt och morgon så vi tog en tur idag istället och hon var lika positiv och koncentrerad som vanligt.

Förutsägelserna om vädret stämmer garanterat med storm och halka eftersom vi har anmält till start i morgon, just ja höll på att glömma regnet, det ska inte på förhand bli regn men är det vår vana trogen så vet man aldrig. 😊

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.