Snölycka och lustiga idéer

En som var riktigt nöjd imorse var Tekna som drog några rejäla snörepor. Hon har varit lite slak efter vaccineringen men nu är det lite fart på henne igen.

Desideria är ibland mycket spännande att umgås med, idag kom hon på medan hon stod på gången och jag bytte till utetäcke att de där rören högst upp i taket verkar intressanta men hon nådde inte att undersöka så helt sonika ställer hon sig på bakbenen så hon kan undersöka dem under taket. Hon tillhör sorten också som kan gå upp på bakbenen helt ljudlöst.

De har faktiskt varit en rätt intressant dag när man ser på dynamiken i vårt lilla stall med 3 hästar. Desideria står på gången och blir ompysslad med lite massage och hon står som ett ljus och tycker det är toppen. Den lilla svarta ställer sig vid dörren och sover och Gemeaux han lägger sig ner, rullar lite och sen ligger han bara och myser ser det ut som, ngt senare kliver han upp och gör alla gäspningar och olika grimarser som han brukar göra när han får massage.

Det är ett otroligt lugn som sprider sig och ingen börjar stöka trots att det snart är matdags. Det känns som det bästa mindfulness man kan uppnå när man är helt närvarande i stunden och kan uppfatta den stillhet och harmoni som råder just då.

Det är verkligen ingen tillfällighet att kontakt med hästar kan hjälpa trasiga människor att läka och må bättre.

Har sett en trailer i sociala medier om en film som kommer till våren som heter The Mustang som bygger på en sann historia om ett rehabiliteringsprogram där dömda gångar i USA får vara med och träna vilda mustanger.

Den måste man se

Det är alltid trevligt att se en film som lyfter en , och det bryter av lite mot alla dessa filmer om ond bråd död, mord och mycket annat elände som vi matas med ständigt genom de flesta kanaler.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.