Lång vecka

Denna vecka tycker jag varit lite seg, skumt också att jag har fredag idag istället för torsdag. Luften gick väl ut lite när vi inte kom med i loppet på söndag. Det var anmälning till Bergsåker igår så det fick bli plan B.

Ny distans men fortsatt autostart till veckan. Körde Desideria igår och har för första gången träningsvärk i armarna efter att ha kört henne så där vilar inga ledsamheter, hon hoppade och sprallade som en yster fåle. Fanns inte en tillstymmelse till att släppa bettet.

Imorse var jag och Gemeaux på tur med Vicke och Marie, så fint med nysnö och lite lättsammare temperatur. Tekna gick motionstur, var lite halvlat i början sen piggare, och sen blev hon grymt laddad när hon fick syn på några som körde intervaller på rakbanan.

Desideria som liten, och spralligheten verkar bestå 😊🐎

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.