Messages from your Angels…

Fick ett infall idag om att ta fram en av mina änglakortlekar och dra ett kort, så detta är till er som har hittat hit och läser…

Kortet handlar om överflöd, ha tillit till att hur den än ser ut just nu så kommer din ekonomiska situation att förbättras. Vänta dig det oväntade för det finns ingen gräns för Guds/Universums( beroende vad du nu tror på) kreativitet så ditt finansiella stöd kan dyka upp på högst oväntade sätt.

En av orsakerna till att du oroar dig kring detta är att du inte vet hur din situation ska lösa sig? eller hur?Försök att släppa denna oro( jag vet det känns svårt) och ha tillit till Guds/Universums visdom och att den verkar för just dig

Många människor är ovana till att lyssna till sin egna inre röst, den överröstas lätt av medias brus och en hektisk tillvaro. Kanske ska du sänka volymen, stänga av TVn en stund och lyssna på vad du själv har att säga, bli medveten om dina upprepade tankar, känslor och ideer, då det är det Gudomligas/Universums sätt att ge dig vägledning.

Trevlig helg på er❤️⭐

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.