Följetong..

Lite insnöade idag så då får man hitta på något som är inspirerande. Så jag tänkte dra igång en liten följetong här i bloggen om exteriör, har nyligen avslutat en bok som givit mig mycket i ämnet, det finns mycket där jag skulle vilja dela med mig av, dock är boken på engelska ochdet gör ju att många backar,själv vet jag av erfarenhet att mitt bästa sätt att befästa inhämtad kunskap är att återge den till andra.

Det kommer bli lite andra ” vinklar” än bogar, haser och ben.🐎

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.