Hålla ångan uppe…

Brr lite kylslaget var det idag, men så fint väder det blev sen när solen kom fram, solsken är man inte bortskämd med.

Gemeaux fick sällskap med Vicke och vilken härlig tur, helt ok med snö så det blir fin träning. Just då när man är ute är det då härligt även fast det är kallt, men såna fina vinterdagar kan man räkna på en hand.

Gemeaux hade lite lång startsträcka idag men blev piggare mot slutet. Vicke däremot han är lite av en Duracell, pigg och positiv,precis som tränaren. Gemeaux lite mer som Skalman, vid närmare eftertanke så är nog hans tränare snarlik Skalman också, hur vi är det man säger,- Man blir som dom man är med…

Desideria mycket mjuk och fin idag och genomsläpplig så ja det behövde väl bara tas igenom i lördags. Väldigt busig idag och så glad så man kan bara skratta åt alla hennes utspel.

Tekna fick lite fotfix så hon får träna imorgon. Men det är roligt att se dom när de är inne och alla vill verkligen ut och träna, alla tre bevakar varje steg man tar när man börjar dra in vagnen och plocka in utrustning, alla tre är lika förväntansfulla tom Gemeaux. Det är jag glad över att alla vill vara med och de är alla glada. Det märks jättetydligt på Gemeaux att han tycker det är väldigt trivsamt att ha Vicke med sig ,han har ju kunnat vara lite stirrig och ibland lite markskygg förr när man körde mycket själv men nu är det mest:

-Jajamän kompis jag är på 😊

De är ett härligt gäng de där tre…svinkul är det tom mitt i smällkalla februari

och jag tycker faktiskt jag kan säga att vi har roligt när vi tränar, både tvåbenta och fyrbenta, när jag är själv händer det också att de fyrbenta får stå ut med någon kareokeversion av någon radiodänga eller något alster av våra svenska vissångare, det gör nog inget just då att de har tussar i öronen…hihi.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.