50 to 1

Idag blir det ett lite blandat inlägg, jag är ganska så nöjd faktiskt, vi har lyckats hålla igång träningen på pållarna efter helgens snökaos och trots att det varit kallt har det varit helt ok, har dock inte kört direkt på morgonen utan väntat tills det blivit lite varmare på dagen, inte för att man kan skryta med någon större dagsmeja än så länge men det blir iallafall lite trevligare fram på dagen när solen är framme.

Tekna och Jouni var ute igår och det är roligt att se dem när de kommer tillbaka, det är liksom omöjligt att inte vara annat än sprudlande glad när man varit ute med henne, hon är så positiv till arbete och härlig att köra. Hon kan ju vara ett riktigt busfrö både till och från hagen och hon rör sig mycket i hagen med, rejsar runt och hoppar och skuttar, men när selen kommer på då går hon in i koncentrations ”mode”.

Desideria gick sitt intervalljobb med Jouni inför start idag och var mycket pigg och glad så enligt traditionen är det gymnastik/yoga imorgon bitti innan det blir ”haghäng”.

Själv tog jag en tur med Gemeaux och bästa sällskapet, Vicke och Marie. Det märks att de varit tillsammans en del, Gemeaux blev ivrig att komma ut när han hörde Vicke utanför och när vi kom ikapp dem uppe på rakbanan så gnäggande tom Vicke efter honom så det verkar som grabbarna funnit varandra. De hänger ju på samma ”skolgård” eller hagsida ganska ofta numera.

50 to 1 kom jag att tänka på idag, vet inte varför, kanonbra film som kom 2014 baserad på en sann historia om ett gäng ”underdogs” cowboys om är kretsen kring galopphästen Mine that Bird som skrällde i Kentucky Derby 2009, en fantastisk historia Det är verkligen en härlig film och har du inte sett den så måste ni se den, en riktigt må bra film med hästtema. Toppjockeyn Calvin Borel spelar också sig själv i filmen.

Hittade också det verkliga loppet med den tappra lilla hästen som lyckades mot alla odds vinna Kentucky Derby.

Mycket nöje…..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.