Ice Bitte!

Man blir fortsatt brydd över vädret, varmt,varmt,varmt och is i alla former överallt, stenhård backe , inget jag är fan av på något sätt, ska bli intressant att se hur det utvecklar sig för det är för tidigt för vår ,hur gärna man än vill.

Det skulle bli ett väderomslag senare i veckan med 15 minusgrader och sen typ +9 till helgen. Inte konstigt det är lätt att bli sjuk.

Var ut med Gemeaux igåtoch han kändes fortsatt bra, koncentrerad och hade ordning på benen.

Desideria var lite av en gungande rodeohäst igår bitvis, men verkade glad och tillfreds , kändes som man hade halva vinterpälsen i munnen när man kom tillbaka till stallet.😊

Fick lite inspiration nu när jag såg en del i en film på tv om Ray Charles, när han som liten tappade synen så var hans mamma rätt tuff mot honom när han var ledsen över att bli blind och liksom ”jagade” på honom för att han skulle anpassa sig till sin nya tillvaro.

-Du är blind inte dum!

Det fick mig att tänka på en historia jag läste för ett tag sen som verkligen handlar om att övervinna svårigheter och spränga gränser som jag tänker berätta om i nästa inlägg och som jag hoppas ska inspirera.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.