Stay wise

Å vad väntar jag på då… Jo barbacke, så drygt med all is och halkigt som tusan. Det brukar liksom varje vår komma en period när det är svårt att träna med någon kvalité, och så är det just nu, det är bara det att det känns som vår fast det är för tidigt så det kommer ju att komma en bakslag, Kung Bore brukar ju ligga i bakhåll på våren och slå till när man minst anar det.

Man känner sig ganska billig när man är ute och man börjar glida med vagnen, har man otur så kan den svepa med hästen också. Inget att rekommendera😒

Jag vill också passa på att tacka för alla gratulationer och spontana hejarop vi fått mottagit efter söndagens framgång.🙏

Firade rejält på söndagskvällen med en ”hutt” Coccilana Etyfin ( hostmedicin) då hostan fortfarande lever rövare i mina luftrör.

Desideria har varit pigg och väldigt matglad efter söndag och hon har till och med börjat smågnägga eller mer ”mullra” när man kommer.

Idag har vi haft lite av en pysseldag med henne och jag gjorde en hel Mastersons, , började med en Bladder meridian release, tycker man får ganska bra översikt då på var det kan finnas områden man behöver jobba med lite extra. Arbetar sen mig igenom huvud,hals och nacke och de yogaliknande benpositionerna som släpper på spänningar. Sen blir det rygg och bakdel och olika benpositioner med bakbenen och avslutar med att ”rocka” mellandelen, diafragman. Det verkade bra ,hon var med mig hela tiden och verkade nöjd.

Det skapar ett system , där hästen vet vad som ska göras och även de lite misstänksamma hästarna blir ganska fort trygga, det har gjort jättemycket för kontakten oss emellan, nu är det nästan så att hon på något vis påkallar min uppmärksamhet och visar vad hon behöver ha hjälp med.

Jag tycker Mastersons tänket är fantastiskt i sin enkelhet, du masserar inte bara hästen utan ni gör det tillsammans, hästen är inte bara någon som ”tar emot” utan deltar aktivt.

Tänkte att jag måste visa, vi fick jättefina vinglas från Kosta Boda i hederspris i söndags och jag fastnade för en av dem som hade ett budskap med som jag blev lite full i skratt av, kändes lite som en påminnelse, både det ugglan står för och texten…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.