Helgens änglakort

Helgens änglakort kommer med ett meddelande från de nära och kära som gått över till den andra sidan

Alla har vi nära och kära som inte finns ibland oss längre och som vi känner saknad över, Sonya ett är deras skyddsängel och hon vill berätta för oss att våra saknade är lyckliga och att vi inte ska oroa oss för dem, hon kommer också med ett budskap om att det finns många som känner skuld över att man inte hunnit göra upp, säga de saker man vill eller ta farväl av någon nära.

Känn ingen skuld, du har inte gjort något fel, du gjorde allt du kunde just då och de på andra sidan vill att vi ska förstå att trots att de inte finns ibland oss längre så lever kärleken i er och den kan aldrig dö.

Även om de inte finns med oss fysiskt, så är de bara en tanke bort och de finns med oss.

Namaste

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.