Från She’s like the wind till Dangerous över en natt.

Skrev ju precis igår, jomen Desideria har ju blivit ganska så snäll… Imorse när jag kom var boxväggen mellan henne och Gemeaux helt lös. Både själva väggen och boxgallret hade lossnat från sina fastsättningar. Från ”She’s like the wind” till Dangerous över en natt med andra ord.

Gemeaux brukar vissa dagar när Vicke går ut tidigt få gå i en hage bredvid han på nersidan . Gemeaux brukar inte göra så många knop, stor men snäll, men idag hade han levt rövare med Marie, hon var lika förvånad hon över att ”drummelben” helt plötsligt blivit rejält på trycket, är man 176cm i vanliga fall blir man ganska stor när man hoppar upp på bakbenen.

Han var ju riktigt pigg i körningen sist vilket typ aldrig har hänt så vad ska man säga, än är inte undrens tid förbi och jag har mina misstankar om att det kan vara därför boxväggen ser ut som den gör, kanske har han kaxat upp sig och bestämt sig för att han tar ingen skit från lillasyster längre ….

Han har ju inte brytt sig så mkt om att hans griniga lillasyster hängt i gallret på sin sida men vem vet, kanske är det dags för uppror nu. I vilket fall är quitkicken laddad nu så då blir det nog lite lugnare.

För övrigt kan det inte vara lätt alla gånger att vara ensam ”snubbe” i ett stall med två rejält viljestarka bruttor.

Tekna apar ju efter Desideria , det märks för även hon har börjat kaxa upp sig mot andra hästar och idag när vi gick förbi Desiderias hage och hon kommer farande med öronen bakåt och smällande käft så ägnade hon bara Desideria en kort blick, är säker på hon skulle ha räckt ut tungan om hon hade en människas kroppsspråk, så henne skrämmer hon iallafall inte .

Brudarna i denna trio är som synes inte att leka med , så Gemeaux gör det bra som står ut med dem .

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.