I vinterns grepp

Fredag 8/3
Jodå än är det inte så att Kung Bore gett upp. Efter en lång tid med is och hårt i backen så kom det ju lagomt med snö först och det var suveränt att träna på ett par dagar, men sen ”ballade” snömängden ur helt och det blev plusgrader, så nu är det fastna i fötterna väder, inte till glädje för någon, men hoppas det stämmer att det blir minusgrader imorrn.

För övrigt så är våra 3 hästar overkligt pigga, var längesedan jag fått träningsvärk i armar och axlar efter körning, sade senast i helgen att det är rätt lättsamt nu då ingen av hästarna är sådana som ligger på så speciellt. Så allt man säger verkar bli tvärtom inom ett par dagar. Så man har ju järnkoll 👍.

Igår blev det lite Mastersons med Desideria och det var inte mycket att tala om, är det lite spänningar är det mest fram så det har gjort nytta, förr var det mer ”lite här och där” så att säga. Tipsade en vän om några enkla övningar och kul att höra att de testat och sett att det verkligen fungerar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.