Fin lördag….

Jihoo minusgrader och finfint att köra på… Desideria gick sitt intervallpass som hon ska ha före start och av kusken att döma var hon visst mer vild än tam.

Jag märkte veckan före Gävlestarten att hon var mer laddad och sen fortsatte det till starten i Östersund och sen var hon än mer laddad i körningen efter det, då är det bra med den här dressyrkörningen vi gör, då går hon ner i varv och jobbar på. Hon har varit mjuk och fin i veckan men hon visste ju att det var intervaller på g idag så då var hon på rejält på tårna.

Jag tog en tur med ”lille skutt dvs Tekna” som varit mer uppe i luften än på backen, har lett henne till hagen med huvudlag under veckan, lite sjukt det är ju ingen hingst precis. Men högre skolor ovan mark vore inget problem för henne. Har varit fin i körningen under veckan så det är bra.

Jouni tog en tur med Gemeaux men då hade det blivit varmare och det fastnade i fötterna så det blev halkigt typiskt, han har ju nog med att hålla reda på ”långbena” ändå.

Nu ägnas resten av dagen till att ta det lugnt man blir lite lätt trött och avslagen när man kommit hem efter att varit ute i friska luften sen imorse.

Det kostar på att ligga på topp eller hur man nu säger…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.