Familjen Känguru, Tigger och Lille Skutt…

Ibland är det ju bara för roligt att se hur de beter sig, Desideria har ju varit kraftigt uppåt sista veckorna och det har varit mycket olika typer av skutt och hopp, hon gick ju intervaller i lördags och det var nog välbehövligt, för i idag var hon, rak och fin och som en spjut framåt och inte mest bara blandade känguruhopp.

Gemeaux gick ju en tur i lördags och igår gick han rejäla intervaller och det skulle man ju kunna tro, att han inte skulle göra så många knop idag, men tjena, när jag skulle ta in grabbarna idag på nersidan så kom han känguruhoppande och galopperande om vartannat med något som såg ut som en handbromsvändning med avslutande stegring och en kospark med tillhörande pipljud, fick för min inre syn av Tigger i Nalle Puh.

Kanske vore det nåt man skulle satsa på,känguruuppfödning, har dock lite dålig koll på hur klimatet för känguruppfödare ser ut i Sverige, nåt säger mig att det kan vara dåligt med uppfödarpremier.😊

Formen verkar ungefär likadan hos Tekna, eller Lille Skutt som jag kallat henne sista veckan, för hon är liten jämfört med de andra två men få till rejäla skutt kan hon både i hagen men också till och från.

Det känns iallafall som ett bra utgångsläge nu att låta dem få vädra sig på banan när tillfälle ges.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.