I’ll be back…👍

Rent historisk sett för vÄr del kan man inte pÄstÄ att vi rönt nÄgra större framgÄngar nÀr vi provat att Äka till Solvalla, vi testade med Venus 2 gÄnger tror jag vilka slutade i galopp vid bÄda tillfÀllena, nÀr vi var hÀr sist hade Desideria ingen bra dag alls.

Idag var hon fin, men det blev ett struligt lopp och hon satt fast , försten utan pengar, mer eller mindre obrukad med huvan kvar och allt, det ger nĂ„got att bygga pĂ„ framöver och ingen ”dĂ„lig” erfarenhet med hem, det kĂ€nns skönt. ” Bara att anmĂ€la, jĂ€ttefin hĂ€st”😊.

Ger ÀndÄ lite samma kÀnsla som det skulle varit Peder Fredricson som provridit en av ens uppfödningar eller om vi tar översatt till dressyr, typ Isabell Werth.

Det faktiska resultatet blev som det blev men fick med nÄgot annat vÀrdefullt idag men det faller under kategorien att inget Àr sÄ förtroligt som en hemlighet mellan en ryttare och hans hÀst Àven om ryttare just i mitt fall kan bytas ut till trÀnare/ uppassare, det kÀnns mest som det senare faktiskt. Men det Àr iallafall sÄ pass att man kÀnner sig stÀrkt och vidare motiverad trots att klockan nyss passerat 02.00 sÄ jag sÀger som Arnold i Terminator:

I’ll be back !

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats anvÀnder Akismet för att minska skrÀppost. LÀr dig om hur din kommentarsdata bearbetas.