Ut ur dimman

Torsdagen förflöt lite som i en dimma , det brukar ju kunna bli så efter en del ”nattjammande”. Det fick bli lite vilodag, dock anmälning till nästa slag. Roligt ändå att höra när man var på ” affären” och spelbutiken (vilket min pappa brukade kalla ”det lokala vattenhålet” att det vara några som hade tittat på Desiderias lopp och sett att hon satt fast och att hon verkade pigg och var nyfikna på vart och när nästa start blir.

Igår var hon sådär go och snäll som bara hon kan vara men det var visst bara tillfälligt, dvs dagen efter en väldigt lång dag för henne. Imorse var det full sula igen, viftande bakben och energisk som få när vi gick ut.

Tekna och jag var ut på en härlig morgontur med Vicke och Marie och Kurt med Skummis som sällskap. Då fick hon jobba på ordentligt, den ena har tjänat över 350 000 och den andra över 550 000 så då var hon i fint sällskap med grabbarna.

Roligt med träningskompisar och hon verkade väldigt nöjd efter träningen. Det är i sällskap med andra också som man ser att hon har vuxit mycket i vinter. Hon är stor egentligen det är bara det att våra övriga hästar så pass mycket större så det väl därför man inte reagerar så mycket.

Ska passa på att vila lite i helgen och så blir det några motionsturer med pållarna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.