Träning och naturtecken.

I alla tider har ju människan läst av naturen och sin omgivning men allteftersom den tekniska utvecklingen expanderade blev människor ner och mer avskurna från jorden och sin inre visdom. Nu är det ändå som om att många vill återta denna förlorade förmåga och använda sig av sin intuition. Det finns mycket bra böcker skrivna i ämnet.

På en vägsträcka längs E4a på väg hem till oss har man till och från kunnat se en ibland 2 st stora korpar, nu har de inte synats till alls under vintern, förrän igår,då var en av dem till och med hemma på våran gård och flög över taket.

Korpen är ju dock lite missförstådd som ett dåligt tecken ,ni vet olyckskorpar och att de förebådar olycka och elände. Dock man tittar lite närmare på korpen kommer det andra magiska och mycket betydelser som inte alls är av negativ karaktär.
För några år sedan införskaffade jag denna bok:


Djurens språk är en liten bok fylld med 800 djur och en beskrivning av varje djurs symboliska betydelse.

Korpens betydelse:

”Var i din fulla andliga kraft och gränser upphör att existera. Min gåva till dig är att få framgång. Så nu är det dags,- var kreativ, ta det avgörande steget, bred ut dina vingar och flyg.”

❤️🙏

En intressant bok som jag rekommenderar om man är intresserad.😊

Äntligen var det en snöfri dag idag så började med en motionstur med Desideria, allt verkar bra inför morgondagen, hoppas fortfarande vi ska slippa regn men den turen brukar vi ju inte ha…

Gemeaux fick en längre motionstur och ja det känns faktiskt bra.

Tekna fick ett varv +1 repa i Pertjärn och en i Ohlssons backe. Även hon kändes fin .👍

Väl tillbaka i stallet lyckades hon med konststycket att rulla fast i boxen ,då var hon inte särskilt kaxig men snäll då vi fick lös henne. Hon är ju en riktig ”rulloman”och då brukar de ju för eller senare klanta till det, tur man är där och ser det.

Nu blir det att ladda för imorgon kväll och nästa äventyr, men på betydligt närmare håll den här gången.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.