Dirty and hairy…

Toppenväder har det ju varit i helgen, men det finns mycket vatten, igår var vissa delar av banan som en sån där isig drink, Slush tror jag det heter.Helt otroligt vad mycket det tinar, jippie…

Det är mycket hästhåroch mycket lera men helt fantastiskt, snart är det ju bart överallt. Alla 3 har gått i helgen, så härligt det varit i det fina vädret.

Desideria fick en motionstur med lite dressyrkörning i rundeln vid rakbanandom avslutning och blev väldigt mjuk och bra i sin vänstra sida , fick igenom ställning och det är roligt att se att efter man hållit på med det så hittar hon en mycket mer avslappnad och lägre promenadform hemöver och känns harmonisk, skulle vilja att man kunde rida och ta igenom sånt här men hon är inte så road av ridning , eller ja framförallt skänklarna.

Att få henne avslappnad i hals och nacke är jag jobbar jag mycket med henne hemma och det har blivit stor skillnad på ryggen av detta, den är mycket mjukare.

Gemeaux har varit skärpt och mycket trevlig att köra, hela hästen sitter ihop och det känns som det finns mer spänst i honom nu så vi får se vad som händer framledes.

Tekna var fin idag, jag tror faktiskt att hon trivs med att det är mer barmark och mjukare underlag ute än vad det varit. Fler som gillar att våren är på väg…😊

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.