Flower Power…

Fick en fin vårig, blombukett idag av fina vänner, som fick hedersplatsen i vasen från 2002 års Derbysto.❤️

Igår var det märkligt faktiskt, blev så trött på em, var till stallet och fixade kväll, orkade varken titta på tv eller läsa, det var som någon sa åt mig bara att gå och lägg dig… vilket jag gjorde och det var i morse ungefär som man hade gjort en omstart på datorn.

Allt kändes nytt och fräscht och så fick man lite blommor på det…. Vilken bra start på dagen.

De tre musketörerna har alla tränat idag och känner mig riktigt glad trots att det var både blött och skitigt.

Idag märktes det på Desideria att den senaste tidens arbete med formen givit resultat, hon var mycket mer avslappnad redan från början idag och arbetade inte mot lika mycket, voltade en del och hon var lugn och fin och låg på bettet som hon ska, avslutade med volta och böja vänster.

Roligt att se när jag kom tillbaka till stallet så var hon svettig på halsen där man vill att det ska vara och inte på några underhalsmuskler endast.

Tekna fick gå som nummer 2 och det märks att det hänt någonting nu de här senaste 3 träningspassen har hon blivit lite piggare och lite snärtigare för varje gång så kanske har hon gått ur någon växtperiod. Det kändes riktigt fint idag , och man blir så glad för hon är sån rolig häst, hon är liksom en sån som när man sitter bakom så är man bara medpassagerare, hon är så koncentrerad och bara tuffar på och själv får man mest vara hänga med och reglera farten .

Gemeaux hade nästan gett upp hoppet såg det ut som innan det blev hans tur. Han var ju riktigt rolig idag, de hade varit ute och fixat längs banan med kanterna så det såg lite annorlunda ut mot för häromdagen, men han blev inte stirrig och bromsade utan han blev mer vaken och hade självmant bättre tempo, sen drog han på en rejäl repa i Pertjärn så jag hoppas nu fortsatt att det håller i sig, han känns mjuk och fin nu också som det stora slagskepp han är så nåt måste ha hänt. Jag håller tummarna 👍

När alla har tränat och alla har fått sin del av uppmärksamheten sänker sig lugnet över stallet och alla känns nöjda och glada och det skapar en härlig känsla inombords hos tränaren med.

Grymt fina 4-benta arbetskamrater man har.🐴

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.