Oh happy Day ⭐

Åh vad jag är glad idag.

Ulrika har ju varit hos oss idag, vilket alltid är supertrevligt och lärorikt. Det var dags också för som det känns en välbehövlig koll av Desideria som tävlat kontinuerligt nu under vintern och sprungit på allsköns olika banor ( läs för det mesta svårbemästrade tunga och även sladdriga). Hon har gått rejäla lopp, inte så sällan i vida spår.

Jag trodde verkligen att det har säkert satt sina spår annars vore det ju konstigt. Vi har ju regelbundet kollat Desideria från innan hon börjat starta för oss och det är häftigt att hon i princip blivit bättre och bättre, det har varit så att efter ett visst antal starter har ilium och sacrum behövt fixas till lite men det har blivit mindre och mindre ändå och idag var det inget i ilium utan lite i sacrum och L2 och L3.

Ett väldigt tomt protokoll med andra ord,

Det är ju lätt när man håller på med sina egna hästar jämt att bli hemmablind och ja det blir man, idag såg jag verkligen hur otroligt mjuk och rörlig hon var när Ulrika höll på med henne, när jag så att säga står utanför det hela och bara observerar.

Jag kan ärligt säga att jag verkligen hade önskat att mina dressyrhästar hade varit i närheten av det på den tiden man höll på att rida som mest, för det är ju ändå ganska allmänt vedertaget att travhästar oftast är stelare i jämförelse.

Såg henne med nya ögon idag som gör mig ännu mer tacksam över denna ”amazon” till häst.

Inte bara henne såg jag med nya ögon i helgen utan även Tekna. Det har varit mycket arbete i vinter och hon har växt och ändrat sig en del, hon började lägga på sig lite vikt i höstas och har verkligen ansträngt mig i att hitta balans med mat, då man verkligen är rädd för att hon ska bli för tung och på något sätt nu när vintern går mot sitt slut och man så att säga kommit ut på andra sidan av den något monotona ”vinterbubblan” så ser jag ju att hon minsann både vuxit ut en del men också slimmat till sig. ”So far so good” med andra ord.

Det är ju som med Desideria också idag att man verkligen också ser vilken skillnad det ändå gör med Mastersons och de övningar vi ändå gör kontinuerligt för att behålla fräschör och smidighet, det motiverar ju till att fortsätta när man ser vilken skillnad det ändå har gjort över tid, från i höstas till nu.

Så imorgon, ny vecka , nya äventyr….😊

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.