Horsemetro.com

Läste en artikel om detta i vintras och tyckte det verkade som en jättespännande grej. Tänkte passa på att slå ett slag för det här. Release datum är 4 april.

Se framemot releasen även om jag numera rör mig mest i ”travlandet” så är det ju ändå så att min hästbakgrund inom rid är ju med mig varje dag i det nuvarande arbetet av hästar och jag har ett citat här:

Syftet med Horsemetro är samla alla hästintresserade, varu- och tjänsteleverantörer på ett och samma ställe för att underlätta social och affärsmässigt nätverkande, både lokalt men även internationellt. Fokus kommer ligga på gemenskap och hållbara välmående hästar och ryttare oavsett hästsportsgren.”

Sån himla bra grej och spännande initiativ och just det här med ”avsett hästsportgren sätter ju fingret på det här med att det finns så mycket kunskap samlat inom olika områden och det finns så mycket att lära av varandra om man bara är öppen för nya saker, så som sagt var även om jag nu för det mesta sysslar med travet så ser jag framemot att hänga med i detta, för hästar är ju hästar oavsett vilket jobb de har.

Kika in på www. horsemetro.com

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.