Dyng-le

Tröttsamt aprilväder det skulle bli då..

Man blir lite le på att det är så blött och skitigt, dyngiga hästar som verkar ägna sig åt nå lags fridykning utomhus och vi som ska ta hand om eländet blir helt enkelt dyng-le…

Idag var just planen att sticka in på banan med Desideria och prova ny balans och ny utrustning, tänkte passa på att testa lite nya grepp nu när det är uppehåll i tävlandet.

Hon är uppkollad och i fin form, har tävlat på hela vintern så är glad över att hon tagit allt så bra. Lite dåligt med passande lopp nu så passade bra med ett brejk här. Var ute på en tur igår och hon höll bokstavligen på att krypa ur skinnet till en början men fogade sig till att det bara blev ett joggingpass i fin form.

Har haft i tankarna att vi skulle till banan och ibland tror jag de läser oss och vet var som är på g, så hon var på riktigt på g idag och så blev det inget, hon fick en spadag istället, visst missnöje till en början.

Fortsätter och flagga för horsemetro.com , har fixat en profil där idag och postat mitt första inlägg, är övertygad om att det där kommer bli stort.😊

Tittat på lite ridsport både idag och igår, fantastisk sport har man fått se och det är inte slut än.😍

Två pållar skulle ha tränat hemma idag men ja snö och klabb och allt det där satte stopp för det, och det märktes, de levde en hel rövare när det var dags för intag, Tekna är ju lätt studsig och elektrisk i vanliga fall och hon fick hållas kort på väg och uppförde sig men med ett lätt morrande långt ner i halsen och det retade visst upp Gemeaux som står och hoppar upp och ner på bakbenen och piper när hon går förbi och var mer vild och vacker än nånsin när han skulle in.

Rena cirkusen🐎🐎🐎 så trist väder men inge ledsamheter direkt hos hästarna, men hjälp vad är det som händer…tom Desideria gnäggande efter mig idag när det inte var matsituation, kom in i stallet och kikade in till Tekna för att se om hon hade vatten i hinken och kollade in till Gemeaux för att se om han hade ätit upp höet och gick sen ut då skriker hon rakt ut när jag precis kommit utanför dörren så jag vänder och går in igen för det hör inte till vanligheten att hon låter, då står hon bara och tittar rakt in i ögonen på mig så jag går fram då kommer hon bara fram med med mulen och stryker lätt , så var det klart,precis som du har väl inte glömt mig. 😍 Precis som man skulle kunna glömma bort henne..

Det är inte illa att få vara med i den ”flocken” trots allt. 🙏

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.