Friserade myskoxar

Den där lilla svarta hästen vi har har i vinter anlagt ett rejält skägg, å då menar jag hovskägg, eller det borde heta från ”knäna och nerskägg”.

Det nalkas vår även om det verkligen inte varit några vibbar på det denna vecka, snålblåsten from hell snarare. Det börjar ju ändå dra ihop sig för att komma ut ur vinterbubblan, till bana och så småningom tävling så man får rycka upp sig lite. Desideria har ju tävlat i vinter så hon är hyggligt välfriserad i nacke och hovar.

Hittade igen Tecknas hovar igår efter en del ansande och att klippa den nacken, det är ett hästjobb, ungefär som när jag själv går till frissan, det brukar aldrig ta slut på hår att klippa, jag är inte direkt vän av volymschampo , kan ärligt säga att det har aldrig behövts till mitt hår, man har oftast letat efter nåt dämpande som kan få ner volymen istället hehe.

Gemeaux har också långhåriga ben trots han är en ”varmare” ras så finns det lite att ta itu med där också så de ser någorlunda presentabla ut, om de ska på turne.

Desideria och Tekna har tränat idag och Desideria var mest som en sprattelgubbe, det händer för lite just nu, Tekna kändes jättebra, hon var till och med pigg redan från början och bet i bra redan på vägen upp på berget.

Innan vintern och ”förfallet” satte in

😊

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.