Minns du Migraine Boy?

Det var en gång… en liten serie klipp på MTV som så roliga , speciellt ett var ju riktigt roligt, det har jag här:

Har man haft migrän själv så vet man. Det kan ju tyckas det gnälls mycket på väder och vind och ja det är kanske inte så konstigt heller, nog sjutton blir man påverkad. Har trots vinterkläder, buffar, mössor mm inte kunnat ta mig genom denna vecka utan att åka på en migränsväng, har ju blivit mycket bättre det senaste året efter diverse kontroller och ny medicinering vilket jag är grymt glad över, för så mycket bättre det varit och framförallt i vinter , huvudvärk och värk i kroppen har varit så mycket bättre trots kyla, det har varit helt fantastiskt men blåsten den klarar man uppenbarligen inte av att stå emot. Det började slå till i går kväll, skaplig på morgonen sen blää på riktigt.

Ett glädjeämne igår var iallafall att så här långt verkar ändringarna vi testade på Desideria fallit väl ut, hon var jättefin och väldigt glad över att få sträcka på sig lite på banan. Imorse bjöd hon på några levader på stallgången innan hon gick ut så hon verkade nöjd med läget.🐎

(Mobilkameran hade visst tagit ledigt så fick skaka fram en annan bild)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.