Åka till Blåkulla eller Gävle, same same…

Vi inledde påsken med att åka till Gävle med Desideria , ett försök av Diamantstoet på V75. Inge flyt med löpningsförlopp dock, från spår 12 fick hon backa sig sist och det blev rätt så ryckigt lopp med många störningar, det blev ingen placering men trots det gick hon rekord på medeldistansen 1.15,0 så hon arbetar sig successivt neråt i tider.

Hur loppet blir är ju ingenting som jag kan påverka så då får jag se till det som jag faktiskt kan göra. Hästen såg fin ut hon var pigg och snärtig och alldeles lagom tempererad, lugnare än sist och sprang rakare .😊

Sen är det nog bara att konstatera att hon föredrar att åka framlänges, det sista två resorna har hon åkt så och hon har stått som ett ljus och igår hade hon till och med ätit upp allt hö i hönätet på vägen dit, det har aldrig hänt förut.😊

Idag är det lååångfredag men vi får se hur lång den blir, det blev ju rätt så sent igår.💤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.