Stall Humlegården

Igår när vi kom hem från Bergsåker med Tekna kom det in en jättestor humla i stallet och sedan var den inne i Teknas box och surrade en bra stund, tänkte för mig själv att jag har läst i djurens språk om just humlor och att jag skulle kolla upp det.

I morse när jag varit ute och kört med Gemeaux kommer det en humla efter honom in i stallet och in i hans box, hör ett ytterliggare surrande och ser en humla till i Teknas box.

Gemeaux stod och blängde på den surrande tingesten när han skulle äta.

Tänker återigen på att jag måste slå upp humlan i Djurens språk när jag kommer hem. När jag kommit hem och efter många om och men slår upp just humla och jag har sidan framme hörs ett välbekant surrande och dagens 3 e humla surrar förbi. Vet inte var den kom ifrån då både dörrar och fönster är stängda, när jag läst betydelsen var den bara borta lika snabbt som den dök upp från ingenstans.

Humlans budskap

Trotsa förutfattade meningar. Du har bara fördelar så använd dig av dem. Din gåva är att allt är möjligt. Humlan ska egentligen inte kunna flyga, men det hindrar inte humlan, den flyger ändå! Varför ska den begränsa sig?
Budskap enligt Solöga

När jag kommer till stallet för ett eftermiddagspass med Desideria så hör och häpna då är det två jättehumlor inne i hennes box och surrar som bara den.

Man kanske borde börja med humleuppfödning….de är ju viktiga för växterna och balansen i naturen.😊

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.